Direktlänk till inlägg 4 oktober 2009

Hej nu är vi här igen!!!

Av C´mon and love me - 4 oktober 2009 18:36

Jag såg att lill killen varit in här!!!! Men, men det var väll OK då när jag ändå inte var hemma. Nu vet jag inte vad ni sett för bilder men jag slänger in lite grann ändå, har ni sett dem så vart det en repris. Skrattande

Här hemma så rengnar det lite och lite till och så lite grann till!!! Har varit ut ett par gånger och det har regnat hela tiden. Jag gillar ju inte detta regn väder och vill inte så gärna vara ute då!! Cash springer och piper på matte hela tiden och vill ut och när han får gå ut då tycker ju matte att jag kan följa med?????? Jag vill ju inte ut i detta väder så om den där lilla skiten kunde dra igen ett tag så att man kan få sova och hadet varmt och gosigt. Ja jag kan ju tala om för er som inte har ett busigt barn där hemma, så börjar det gå en lite på nerverna. Ja jag kan ju lixom säga så som att när man ligger och sover och man vaknar av att det är en som hugger en i halsen och hänger i öronen sen blir man biten i arm vecken. Ja, då kan man ju inte bli annat än galen!!!!! Han har så mycket energi så att det räcker till alla hundar här uppe, han skulle köra slut på er alla. Sen är han så korkad så han tror att matte inte märker att han hoppar upp till dom i sängen......... Ja jag säger då det jag??????

Har varit upp på Savel ett par vändor nu, matte vill ju inte gå med Cash än, han har ju lixom inte vuxit färdigt än säger hon!!! Hur stor ska han bli????? Han har ju redan vuxit förbi mig nu och hon säger att det är lite till som han ska växa.

Nu blir det lite bilder på oss på Savel..

  

Jag och Cash undersöker en grästuva som luktade såååååå gott!

    

Här busar vi lite!

    

Matte har hittat ett träd där det växer hundgodis. Lika som hemma hos dig Sigge!!!

  

Detta träd gömmer en GRANDIS!!!!!!!!!!

  

Ser ni det var sant!!!!!!! Hahaaaaa

  

Pappa Frippe på span!!!

  

Som vanligt på vakt!

  

Mina prinsar!!!!!!!

  

Cash har inte alls samma koll

  

kan jag ju säga!!!

  

Men vatten pölarna är så intressanta.

  

Man kan ju gå i dom!!!!

  

Springa i dom!!! ( Kolla tungan)

  

Och så kan man ju kissa i dom!!!!!!

Gull plutten säger matte!!! Det där gillar inte jag!!!

  

Här är vi två igen!!!

Cash har en hel konstig sov stil!!!

    

Lite bilder på den!!

  

Matte ger oss inga ben att tugga på, så man får ju lov att tugga på sig själv!!!!!!

  

Nä nu go vänner räcker det för i dag!!! Matte är så dryg med kameran hela tiden. Men nu har ni sett oss en vända till. God natt nu och hoppas att ni har det bra där ute i vårat av långa land!!!!

 
ANNONS
 
Annica,Älsa & Ästher

Annica,Älsa & Ästher

5 oktober 2009 10:22

hahaha men jösses vilka härliga bilder på vovvarna!!! Och vad mysigt att kissa i vattenpölen=))))
Ha en bra dag// Kram

http://leonland.bloggagratis.se

 
molle

molle

6 oktober 2009 19:21

vilka underbara bilder på er..svårt att se nån skillnad nu..
Matte hälsar att hon tycker din matte är så duktig med kameran..hennes ligger mest och skräpar

må gott

http://www.pillans.se/wp

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

7 oktober 2009 17:11

Hahaha... Vilka underbara bilder. Av texten och bilderna att döma så är vi rätt lika du och jag brorsan... Fast jag piper inte, jag skäller... I både tid och otid... Matte säger att jag just nu är VÄLDIGT jobbig :) Förstår inte alls vad hon menar.. Gör du?? Ha det, och hälsa farsan :) Nospuss från mig !!!!

 
 Tim med flock

Tim med flock

9 oktober 2009 20:11

Jisses vad lika ni har blvit, nu har matte våran svårt att se skillnad på er... lillen är ju stora grabben nu! Hoppas ni får en skön helg!

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

Balder o Matte Petra

12 oktober 2009 12:08

Vilka fina bilder på far o son. Balder ääälskar gyttjepölar oxå....men då blir det bad efteråt ;)

Kramar från oss i Fritsla

 
Rex med matte Louice

Rex med matte Louice

14 oktober 2009 22:55

Sikka gullpluttar dom är!! :)

http://bemyfriend.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

20 oktober 2009 20:18

hehehehee jag skrattar ihäl mig åt dina härliga vovvar =)
Kissa i vatten pölen...jisses han gjorde väl det EFTER buset i den va ;)

Du får se till att Tomten kommer med en stor säck gottiga ben till killarna. Sådär kan dom ju inte ha det....gnaga på sina egna stolpar. *skratt*

http://www.bentley.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se