Direktlänk till inlägg 22 oktober 2009

Hejsan!

Av C´mon and love me - 22 oktober 2009 09:41

Matte har kommit på en ny sida så det är därför som hon inte har tid att blogga så mycket som hon skulle behöva!! Jag behöver ju hennes hjälp för att kunna blogga. Men hur som helst så är vi här nu och vi ska försöka att få med så mycket som vi kommer på.. Har varit på Savel några vändor

  

Här är vi alla en kall underbar Oktober morron på savel!

  

Ofelia kom dit med!

  

Jag och Cash!!

  

Lite bus och plats sättning är ju också bra och roligt.

och så har vi varit till mormor och hälsat på när matte var till Åbo på någon kryssning. Vi har även varit på GD-träff och fralla-träff, vi har slagit ihop oss med dessa små fyrbenta vänner.

  

Angelika med Cliff och Martina med lilla Berta! Halvsyskonen!

  

Jag bara älska dessa små, jag kan sjunga så fint när jag ser dom och dom inte vill komma och hälsa på mig. Sen är det ju så att när jag var yngre så vart jag ju påflugen av andra hundar så jag har varit lite bråkig när det gäller hundmöten, så matte tog med oss till Norberg/Klackberg för att träna mig,lillkillen och sig själv på att hantera en sådan situation. Hon säger att jag är bråkig och att Cash är glad??????? Men jag visade allt alla där att det bara är min matte som hittar på. Som ni nu alla kan förstå så skötte jag mig som jag alltid gör!!!!!!

  

EXEMLARISKT!!!!!!! 

  

Eller vad säger ni??? Det är Cash som är framför mig, han kan ju inte låta något vara!!!

Thomas som nu denna tränare hette sa att jag bara söker min mattes uppmärksamhet och är ju jätte duktig.

Jaja, vi båda var ju jätte duktiga sa han om mig och Cash.

Lite bilder på alla som var där!!!

  

 

  

 

  

Lilla Aslan är också med och tränar på att vara med alla stora killar och tjejer!!!

  

Våran minsta och nyaste deltagare i Fralla och GD vännerna!!!! 

Cash har fått följa med min mattes syster till mormor så att jag får vara hemma med min matte helt själv. Helt underbart kan jag ju säga till er som inte har eller har haft en bråkig son med er hela dagar 24 timmar om dygnet, jag får sova när jag vill jag får gosa med matte när jag vill jag får göra vad jag vill när jag vill.......... Helt J*vla underbart!!!!!!!!!!!!!!!!!

Matt tog med mig på en prommis till hennes jobb i går och sen kom farfar och hämtade mig med bilen vi får se om det går och göra så idag med. Hoppas det!!!! Jag behöver få komma ut på en del lång prommisar nu när inte Cash är hemma och stör!!!

Matte har inte vågat börja gå med honom än för hans ben har inte varit som dom ska, det har blivit bra nu men han har ju inga muskler än så han orkar inte gå så långt. Men det får vi börja att träna upp så smått nu.

Nu ska jag mysa med matte snart bara det kommer in lite bilder på våra utflykter,

Dock ej hos mormor, dom är inte inne på det här med bloggandet så dom har inte tagit några bilder på oss!!

Kram på er alla där ute på nätet!!!

 
ANNONS
 
molle

molle

22 oktober 2009 15:53

kul att se att det går framåt för er ,, och att ni lever !!
Matte undrar lite över vad det är för en sida din matte hittat ???

må gott

http://www.pillans.se/wp

 
Älsa & Ästher

Älsa & Ästher

23 oktober 2009 10:44

ÄNTLIGEN lite uppdaterat här också=) vad kul med så många bilder, jaa vi tror nog att er matte hittar på och ni är ju jätteduktiga det såg vi på bilderna=)
Trevlig helg på er!

http://leonland.bloggagratis.se

 
 Anna med flock

Anna med flock

24 oktober 2009 06:37

Skönt med lite "barnledighet" och egentid med matte, klart att du var en duktig kille... det brukar ju gå bra när andra ska titta på ;) Dock är jag säker på att du kommer sköta dig bra framöver också.!

Ha det fint!

http://timsevimse.blogg.se

 
Jane o Zargo

Jane o Zargo

24 oktober 2009 07:59

Hej Hej
Lite nyfiken blir man vad det är för en ny sida som är i görningarna :-)
Härliga bilder på fina hundar!
Hoppas allt är väl med er! Kramen Kramen

http://zargo.dinstudio.se

 
Sigge

Sigge

25 oktober 2009 15:27

Tänk att min matte hänger på samma sida hon.
Begriper inte vad våra människor pysslar med där som är så viktigt!

http://www.skogsraets.se/siggesvamphund.html

 
Gazton

Gazton

5 november 2009 22:49

Men hallå! Vart har ni tagit vägen?? Förstår inte eran matte att vi vill höra vad ni gör för bus? Nä nu sätter ni ner henne vid datorn och säger åt henne att skriva lite igen, annars kommer jag och pinkar på hennes ben. =/

http://gaztons.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se