Direktlänk till inlägg 6 november 2009

Lat matte!!!

Av C´mon and love me - 6 november 2009 10:34

Nu är vi här med lite övertalning!!! Matte är en riktig "latmask" Vi sa till henne att du skulle kissa på henne Gazton (hoppas att stavningen vart rätt)och då vart det lite fart på henne. Vi har ju inga nya blider heller för hon har ju inte varit framme med den där svarta saken framför ansiktet på länge nu. Så jag hoppas att det är OK??? Jag kan ju meddela att Cash har vuxit för bi mig nu men han är inte tyngre än,"Hahaaaaa"  matte säger att det är bra att han inte väger så mycket än för han är fortfarande ranglig och valpig i benen och dom skulle inte orka lyfta honom om han vägde för mycket.

Jag är väll som en pappa ska vara tror jag, det är ju första gången för mig, uppfostrande,snäll och jag vill inte busa med någon annan än honom.

Matte säger:-Att jag är kräsen!!??

Men det är jag inte alls, jag vill bara inte leka med någon annan...........

Sen kan jag ju tala om för er som läser att det är ju lite taktik också, men det fattar inte hon!!!!

"Jag klarar ju av och sätta honom på plats".

Så varför ska jag leka med någon annan då???????

Här kom första snön i går och det var så roligt att busa på Savel och sladda i nysnö. Cash låg mer på rygg än han stod på alla fyra, han tyckte att det var jätte spännande med snö. Han var ju så liten när det var snö sisst så jag tror inte att han kommer i håg det.

Idag så regnar det här i Borlänge och all snö har försvunnit nu. Tråkigt tycker jag som ni vet så gillar jag ju inte regn, hellre snö då!

Jag tror att jag fått med det mesta nu och jag lovar att jag ska säga till matte att ta med kameran nästa gång som vi gör något kul!!

Kram på er alla i vårat lååååååånga land!

 
ANNONS
 
Älsa & Ästher

Älsa & Ästher

6 november 2009 17:10

Tjohoo vad kul att "ni" uppdaterat=) vi tycker det är bra med hot ibland så dom våra fattar=). Mm usch vilket skitväder det blev..matte bara klagar på oss att vi drar in så mycket lort...äsch vad gör väl det?
Ha en trevlig helg nu grabbar och säg åt er matte att hon uppdaterar ofta nu=)

http://leonland.bloggagratis.se

 
camilla

camilla

6 november 2009 22:43

Sladda i nysnö är skoj...men ni tar det väl försiktigt med era långa ben va, grabbs?

Trist att all fin snö regnat bort idag....:)

Ha en fin helg!!

http://www.bentley.bloggplatsen.se

 
Timse med flock

Timse med flock

8 november 2009 06:17

Förstår att ni har kul i nysnön... hos oss är det bara grått och trist för det mesta... vi tycker också våran matte är en riktig latmask, hon har jobbat 7 dagars vecka nu och vi är uttråkade, husse han är liksom inte lika bra på att göra saker ofta...

Ha det fortsatt fint!

http://timsevimse.blogg.se

 
pillan

pillan

8 november 2009 08:52

jasså men hej !!
kul att se att ni lever och frodas ...
hoppas att allt är bra med hela familjen och att vi snart kan gå på promenaderna , som vi brukade

kram

http://www.pillans.se/wp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se