Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Igen!!???

Av C´mon and love me - 9 november 2009 13:39

Nu tror jag att matte har slagit i huvudet......... hårt!!!!!!!!!!!

Har varit till Savel i dag och kan ni tänka er????? Hon hade kameran med sig. Vi var upp dit med Loy och Tintin som hade Monika med sig. Tintin gillar inte Cash så hemskt mycket men det bryr sig inte Cash om utan han busar på och leker med alla ändå han!! 

Har inte så mycket att skriva om men här har vi grått och trist väder och matte muttrar när vi kommer in på det ljusa golvet.

Här är iallafall bilder från vårat besök på Savel.

  

Vi börjar med att markera över alla som varit på vårat ställe när vi varit hemma!!

  

Här har ni Tintin!

  

Är det OK om jag springer lite efter dig????

  

Vänta på mig!!!!!!

  

Kan vi inte busa lite då Tintin???

  

Jag vill busa!!!!

  

Pappa! Vill du busa då???????

  

Du kan inte ta mig!!!!!!

  

Hahaaaa!!!! Vad roligt detta är!!!

  

Ja, detta är också roligt!!!!!

  

Haka på Tintin, det är ju kul ju!!!!!!!

  

Loy din gamla farbror häng på du då!!??

  

Ska vi busa då!!??

  

Pappa vill busa med mig iallafall!!!

    

Nu är vi på väg att åka hem!!

Det var våran vända på Savel det för denna gång!!!

Kramen på er alla!!

 
ANNONS
 
yvonne

yvonne

9 november 2009 14:59

Hallå på er!
Det måste vara härligt att ha ett ställe där man kan samlas och låta hundarna leka.
Här hemma pysslar vi med en löptik och en tråååånande hane.
Kram på er alla

http://www.ior.dinstudio.se

 
Ingen bild

Maya

10 november 2009 01:21

Hej!!

Vad roligt att vi har så fina ståtliga GD:s så nära!
Jag bor själv i utkanten av Ludvika och är på STORjakt efter en blå/svart GD-tik!

Inte för att jag vill verka så gå-på-ig, men du har möjligtvis ingen bra uppfödare med fina linjer och en valpkull på gång?
Kanske efter dina egna grabbar?

Om inte annat kanske du vill/kan ge lite råd och så?

Min mail är: bullbasar@hotmail.com
Hoppas verkligen att vi hörs!!

Mvh/Maya

 
pillan \\\"smyger in\\\"

pillan \\\"smyger in\\\"

11 november 2009 18:04

hejsan ...
jasså ni är där och ränner ,, men tydligen på helt andra tider än vi ..
men hoppas på en promenad snart , säg bara till , vi brukar gå vid 18,30 men inte tisdagar för då är jag borta ...

må gott

http://www.pillans.se/wp

 
 Anna med flock

Anna med flock

14 november 2009 23:27

Härligt med bus! Tyvärr kan vi inte se bilderna ... :(

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se