Direktlänk till inlägg 9 juli 2010

Tillbaka blick!

Av C´mon and love me - 9 juli 2010 09:36

Nu har matte fått en tillbaka blick på när det lilla monstret kom hem till oss!!!

Han är nu 1½ år och han har vuxit förbi mig kan ni tänka när ni ser dessa bilder. Jag har blivit 5 år i Maj så matte kallar mig för en gammal farbror??? Men hon jämför mig med mitt krutpaket till son, så då kan man väll inte bli annat än en gammal farbror.

  

Liten och kaxig va??

  

Jag är inte rädd för far(an)!

  

Far(an) ska vara rädd för mig!

  

Kan man vara sötare???

  

Far och son.

Som sagt bara en tillbaka blick!!

Matte har semester nu och har haft det i 3 veckor men jag tror hon varit sjuk 3 av dessa veckor!! "TRÅKIGT"

  

Här har ni Cash och Loy i badet!

  

Jag hade hoppas på en prommis runt älven med mina vänner och se min lilla son bada.

  

Visst har det blivit en och annan prommis med vännerna runt älven men det är roligt och jag behöver röra på mig säger matte. Har ni hört det föresten?? Hon kallar mig för "TJOCKIS"!!!!!  Jag som är sååååå smäcker och elegant!!!

Vi har ett toppen väder enligt matte men jag tycker att det är för varmt! När till och med sonen ligger utslagen på gräsmattan och inte orkar busa är det för varmt har jag försökt att tala om för henne. Hon fattar säger hon!

NÄÄÄÄ, nu säger hon att det blir en promenad ut till äppelträden på gården snart. Där kan vi ligga i skuggan och bara njuta av att vinden sveper över oss idag. Japp lite blåsigt är det idag men det är ju bara skönt nu när vinden stått stilla i flera veckor.

Puss och kram på er alla och tänk på att inte följa med i bilen i onödan nu alla våra goa vänner.

 
ANNONS
 
Anna med flock

Anna med flock

12 juli 2010 06:43

Kul att höra ett litet livstecken från er! Hoppas att ni har det bra och inte smälter bort i värmen... Härliga badbilder!

http://timsevimse.blogg.se

 
Ingen bild

Jane o Zargo

13 juli 2010 09:01

Hej
Vad kul att du är tillbaka!
Hoppas ni har det bra i sommarvärmen!
Kram från Jane o Zargo

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se