Direktlänk till inlägg 25 juli 2010

Hejsan mina goa vänner!!!

Av C´mon and love me - 25 juli 2010 19:50

Nu har matte tappat greppet totalt!!!!! Jag tjatar och tjatar på henne att hon måste in på bloggen och skriva + att jag vill att hon ska hjälpa mig att läsa om alla era upptåg som ni har varit ute på och vad som händer runt om i vårat avlånga land hemma hos er alla!! Men vad är det dessa människor brukar säga.............. "Bättre sent än aldrig" Japp så var det ju!!! Nu är vi iallafall inne här och uppdaterar igen!  -Ja, vad har vi gjort under sommaren då?????? Matte har väll plågat oss hundar med kameran sen har hon kommit på att hon ska minsann plåga dom där människovalparna med, med kameran. Så i detta inlägg får ni se våran minsta husse plus att matte är med på en bild med   

Vi kan ju börja med

  

mig (Frippe) och lill husse Casper

  

Och ett till!

  

Ett foto på mig och sonen vart det också!! (ÅÅÅÅ vad vi gillar detta!!!)

Sen åkte matte, husse och lill husse Casper till en ö och vi fick inte följa sa matte. "Båten är för liten för oss" sa hon!!!!! Jag tycker att det var taskigt sagt. Jag är lite och go och min son han är bara 1½ år så hur kan vi vara för stora????

  

Hur som, så var det till den här ön dom åkte till.

  

Lill husse badade där. Ja, matte badade inte där, men hon hade tydligen duttat på sig vatten, säger dom.

  

Ingen bild?? Matte!!!! Det vart en på Casper istället, säger hon!

Ja föresten nu ser ni båten dom åkte i!!! Vi hade ju fått plats i den ju! Eller hur?

  

Men tydligen så hade denna "lilla" kille fått varit med????

Orättvist tycker jag!!!!!

Men när matte och husse kom hem så åkte vi till våran badplats och badade. Inte för att jag vill bada dock men att jag vill vara där min matte är har ni ju redan fått reda på. Matte håller på att lära min son att simma. Ja han kan simma men han får lixom panik i vattnet när han inte ser att han är på väg in till land.

Sen har vi varit upp på vårat älskade "Gärde" här hemma där vi kan springa och busa och leka så mycket vi vill "UNDERBART" sälle.

Sen som alla andra år så var det den traditionella resan till Furuvik som jag och Cash fick följa med på.

  

Här är vi med husse och matte. Ser ni vem som är vem av oss????

Inte???

  

Men nu då?? Jaja, nu ska ni inte vara sådana!! Jag har blivit grå i skägget!

Sen så skulle matte upp i en jätte stor och farlig grej!!!!!!

  

Jag måste erkänna att jag vart lite orolig när jag såg matte där uppe!!

  

Cash vart också orolig så matte fick säga åt oss från den där farliga grejen hon satt på. Då lyssnade vi faktiskt och lade oss ner med lite konstiga blickar på matte. Hon kunde faktiskt behöva våran hjälp där uppe ju!!!! Där har ni lill husse Casper också! Han kunde ju också behöva våra hjälp.

Nu har matte inga mer bilder men jag måste få berätta att matte och husse säger att min son har för få celler i skallen!!! Och jag börjar nästan tro dom! Han gör så många "Korkade" saker jämt. Som att sätta sig i soffan när han vet att vi inte får sitta där. Så när matte eller husse kommer och säger åt honom gå ur 2 sits soffan, då går knäppisen och sätter sig i 3 sits soffan och ser ut som om det vart väll inte sämre???? Sen när husse går ur sängen så går den lilla knäppgöken upp och lägger sig bredvid matte och myser som bara den   och matte hon bara sover. Jag får vackert ligga kvar på golvet för jag "VET" att vi får inte vara i sängen!!!! Så när matt "ÄNTLIGEN" vaknar då mår jag sååååå gott!!!!    Hahahahahahaha!!!!!! Han får gå ur sängen!!!!   Så nu vet ni lite mer om oss och hur vi haft det. Föresten så ska matte och husse lämna oss med "Farfar" i morron för dom ska på Grönan!!

Pöss å kläm på er alla!!!

 
ANNONS
 
N

N

25 juli 2010 20:40

Kika gärna in på min blogg och svara på "Dagens fråga" som jag har idag. Kram!

http://ndk.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Tove & Tjabo

25 juli 2010 21:09

Hahaha..... UNDERBAR berättelse!!

 
Anna med flock

Anna med flock

31 juli 2010 23:24

Härliga bilder! Låter som ni haft det bra hittils i sommar... fast oj vad vi tycker ni börjar bli lika nu! Tjusiga är ni grabbar! Ha det fint!

http://timsevimse.blogg.se

 
Älsa o BollnäsTrollet

Älsa o BollnäsTrollet

1 augusti 2010 08:43

våran matte fick en chock när hon såg att ni uppdaterat fleeera gånger denna sommar;) och vi har missat det=)) fina bilder på er och visst syns det att ni gillar att fotas så där=))) och det syns då vem som är mamma till Casper=)
ha det så bra!

http://leonland.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se