Direktlänk till inlägg 3 augusti 2010

Inga foton!

Av C´mon and love me - 3 augusti 2010 17:35

Hejsan på er alla!

Nu har matte tyvärr inga foton på oss men hon säger att hon har inte slutat fota oss, vi har bara fått ett andrum med att modella för henne    det kan ju behövas!! Matte är lite konstig nu tycker vi! Hon går liksom i sina egna tankar. Vet inte riktigt vad som är på "G" ???? Har hört något om att vi har långa klor men det kan väll inte var det?? Men vänta nu.............Kloklippning?????.  Då brukar vi hamna i i i i i   "Tortyrkammaren"  NEEEEEEJ!!!!!!!!!!!!! Vill inte det nu!! Vi kan gå till älven istället matte!

Har varit en hel del utställningar men matte har inte varit på någon med någon av oss. Det är skönt tycker jag" Frippe". Nu fick ni en snabb uppdatering idag med!!!

 
ANNONS
 
Terrell Danes

Terrell Danes

6 augusti 2010 02:11

nu har vi hittat hit också! Ska lägga in en länk från våran blogg hit också! Roligt med svenska kompisar!

http://www.terrelldanes.com/blog

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se