Direktlänk till inlägg 8 augusti 2010

Så var det med våran vila!!!

Av C´mon and love me - 8 augusti 2010 12:39

Japp nu har hon börjar igen!!!

Men jag tror att hon glömt av att våra klor ska klippas och att vi "behöver" in i "tortyrkammarn". Men det säger vi inget om!!! Den här sommaren har varit underbar med massor av sol och vara ute hela dagarna. Matte och husse har så roligt åt min lilla son. Han busar på som om han var en liten valp hela tiden, rätt som det är så kör han igång och vill busa inne. Matte skriker då att han ska ta det lungt när vi är inne, busa gör man ute säger hon!!!

Som jag sa så har vi varit ute mycket i sommar. Matte och husse har gjort en hage åt oss som vi kan vara i när vi  är på gården. Det finns nämligen inget staket runt tomten och vi har setat på lina tidigare, men matte tyckte att det var synd om oss för denna lina snodde sig runt våra ben och hon fick inte göra annat än att trassla ut oss. Men nu är det så härligt att vara ute och vi har legat under äppelträdet i skuggan och gosat oss.

  

Så här ser det ut.

  

och det är så mysigt!!!

Sen vet ni ju att min son är busig och hittar på en massa tok hela tiden!!

  

Men kan någon se oskyldig ut så är det han!!

  

Jag vet inte vad jag ska säga.... Men jag tar min "tass"från honom och säger att den biten får du ha hand om matte!!!!

  

Vad????? Jag har inte gjort något!!!!!

(Jag kan flika in och säga att det ser snart ut som vi har grävling på gården)  

Sen hjälpte vi matte att baka paj, men hon vill inte göra som vi vill så det var inte roligt.

  

Försökte tigga till mig en öl men det funkade inte heller!!!!

Tråkiga matte säger jag bara.

  

Ja, min son instämmer med att visa hur misserabelt det är!!!!

Men då tog matte med oss till savel så att vi fick sträcka på oss!!! Sen är ju matte "Matte"!!!!

  

Vi kan ju passa på att träna Cash på utställning säger hon!!!

Hur kul är det???? (Ser ni hur road jag är??) Bakom!

  

Jodå!! Jag också!!! Jag kan ju detta matte!!!!

Sen ska hon mysa också!!

  

Matte älskar den här bilden på oss! Ska säga att det gör jag med!!!

  

Matte skulle försöka att få en lika bra bild på Cash och henne med.

  

Men alla är ju inte lika duktig som jag!!

  

Men en puss kan du ju få matte!!!! Cash.

  

Ska vi busa nu du och jag???? Vad roligt!!!!

  

Men du har ju pappa på din sida och det är ju orättvist!!!

  

Nääää, då dricker jag vatten i stället!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Älsa o Ästher

9 augusti 2010 16:25

Vad skönt att ni fått en hage att vara i...men vi antar att ni bara kan ta ett kliv så är ni ute ur den=)))) men ni är väl sååå snälla och stannar där! Vilka superfina bilder på er!!!! Hoppas ni klarar er från tortyrkammaren...huuuu den är sååå hemsk;)
puss på er snyggisar!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se