Direktlänk till inlägg 13 augusti 2010

Här händer det inte mycket vill jag lova!!

Av C´mon and love me - 13 augusti 2010 11:04

Hejsan mina goda vänner!!

Matte måste vara den tråkigast människan på jorden nu!!!    Det händer absolut ingen ting!!! Det är sååå tråkigt. Har ni några tips till matte?? Något som hon kan hitta på med oss. Hon jobbar    eller sitter här vid datorn    Hon är såååå tråkig!!!!    Hon har iallafall hittat ett program som hon kan jobba med foton i. Hon håller på att lära sig säger hon. Så hon har gjort några bilder på oss svart/vita. Som kommer med i dagens in lägg!!!

Fredagen den 13:e???? Vad är det med dessa människor??? Det är väll en dag som alla andra. Eller?

Vi har inte kommit in i tortykammarn än men jag bävar att det snart är dax, matte brukar inte duscha oss på vinter om vi inte vekligen skulle behöva det så jag har hört att hon sagt att det börjar bli lite kyligt på mornarna. Så snart står vi väll där.

Lite bilder så ses vi sen.

  

Cash närmast!!

  

Jag och matte!! <3

  

Matte och Cash!!

  

Mini husse!!

  

Jag i färg men lite skarpare färger!

  

Cash svart/vit.

  

Huvet på Cash.

  

Matte!!! Kan man få kissa ifred??

Kram och ha det så bra nu!

 
ANNONS
 
Camilla

Camilla

13 augusti 2010 11:28

Mattar måste få vara lite tråkiga ibland, det är höst, mörkret kommer tidigare på kvällarna och då blir mattar lite så där sega ibland. Men det går över!! Var glada så länge ni slipper tortyrkammarn ni!!
Kramkraaaam

http://www.camillasord.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se