Direktlänk till inlägg 17 augusti 2010

Som Cash säger!!

Av C´mon and love me - 17 augusti 2010 15:33

Hejsan på er alla godingar!!


Snart är matte hemma med oss och myser! Hon har bara en natt kvar och då sover hon inte så länge imorron!! Hoppas det blir något roligt hon hittar på!! Kan ni inte hjälpa henne med idéer?? Hon har "torka" tror jag!! Hahaha

Vi slapp inte undan "Tortyrkammaren" bilder kommer här nedanför! Jag tror faktiskt att en promenad i skogen nu skulle vara skönt. Matte kanske kan hitta någon svamp eller något bär. I alla fall så tycker jag att det skulle vara skönt! Med eller utan svamp eller bär!

Som Cash säger: menar jag!

  

Bättre fly än illa fäkta!

 

Här försöker vi gömma oss och

vet ni vad???

Hon hittade oss!!!!

    

Jag gillar det inte matte!!!!!!

  

Fy sjutton vad jobbigt!!!!

    Tur att jag har en son som känner empati i alla fall!! 

Sen ska hon skämma ut oss oxå!!!!

Hon förstår nog inte detta!!!

Nu är det Cash tur!! 

Jag sticker så man inte hamnar där igen!!!

  

Han gillar detta lika lite som jag!!! 

Där av närbilden!!!! Han försöker smita förbi matte och ut!!

  

Så här behandlar han matte när hon ska skämma ut oss med denna J**LA, "PIIIIIIIP" kamera!!!!!!!

   Ja, men han var väll söt våran lilla påsk kärring??? Hahahahah!!

Så nu säger matte att vi luktar så gott och är så mjuka och sköna i pälsen!!

Sen efter badet så måste man ju ta ut sin frustration på något.......................

 Ja, Cash försöker sätta tänderna i flugorna!!!!

  

Så söt han är va???

  

Ha det så gott ni mina kära vänner. Det blir nog att åka till Falun och titta på fotbolls match idag. Jocke spelar och då ska vi åka och titta!!

 
ANNONS
 
Cruellas sida

Cruellas sida

24 augusti 2010 22:57

En till som jobbar natt. Det gör vi här oxå.

http://crllaue.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se