Direktlänk till inlägg 1 september 2010

God morron på er!

Av C´mon and love me - 1 september 2010 08:54

Cash första inlägg!!

   Det är så härligt att vara en "liten kille" som får mysa med matte i soffan!


Nu har matte vaknat och kan hjälpa mig med mitt första inlägg!! Själv så är jag skapligt trött men vad gör man inte för att lära sig detta med att blogga som matte och pappa ha gjort så länge. Matte har börjat att säga till mig på prommisanrna nu?? Jag fattar inget när jag springer och är en "lycklig" hund så bara ropar hon på mig och börjar springa åt ett annat håll än vad vi är på väg!!! Jag tror att hon fått rena snurren nu!! Då måste ju jag springa dit och se vad hon håller på med!! Ja då bestämmer hon att vi ska gå åt det hållet som vi redan var på väg på?? Jag säger bara det..... Snurriga människor!! Vi har halv taskigt väder här hemma men det regnar iallafall inte. För det kan jag tala om för er att pappa gillade inte regnet och jag gillar inte ens när det är "dagg" i gräset "HUUUAAAA" vad det är ÄCKLIGT att bli blöt om tassarna! Jag är en glad kille som viftar på svansen för det mesta och jag gillar även att hoppa upp på besökare som kommer hit och kramas med dom. Men jag förstår inte alla säger till mig att gå ner??? Vill dom inte kramas?? Men matte och jag kramas mycket det är sååå mtsigt tycker jag. Sen är jag en försiktig kille fast jag är klumpig!

Det bästa som finns är väll att ligga nära någon?? 

 Eller vad???

 Ja, jag bara älskar det!

 Vissa av er har säkert sett bilderna på FB. matte har lånat bilderna.

 Nä, nu orkar jag inte mer!!

Nu ska jag lägga mig och mysa i rummet!!

Ha det så gott nu alla goda vänner!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Tove & Tjabo

1 september 2010 21:28

Tjena brorsan! Vi är nog ganska lika du och jag! Gillar skarpt att gosa! Och jag förstår inte heller vad det är med människor som inte vill att man ska hoppa upp och krama dom?? Det som är så mysigt??. Tycker själv att jag är ganska försiktig av mig, men matte och husse är tydligen inte alls av samma mening! Fattar inte alls vad dom menar där!! Nej, dessa människor begriper jag mig inte alls på ibland. Här vill man bara ge en vänskaplig kram och dom ropar bara NEJ, GÅ NER!!! Fast matte älskar våra gosstunder i soffan om kvällarna. Och det gör jag med! Husse blir lite avundsjuk ibland så då måste jag gå och sätta mig på hans mage oxå :) Ha det gott så hörs vi snart igen!!

 
Martina

Martina

3 september 2010 09:14

Söta myskort på Cash & Liva.
Ska vi träna någon dag?
Kram Martina med hundar

http://martinaarnler.blogg.se

 
Timse med flock

Timse med flock

9 september 2010 10:16

Vad mysigt ni verkar ha det... och matte som klagar på att vi tar plats i soffan... hihi ;)

http://timsevimse.blogg.se

 
Molle

Molle

11 september 2010 21:49

nu får du ta hand om matte Cash , visa dig från din bästa sida .... och vad man kan se här funkar ju det perfekt ..

http://www.pillans.se/wp

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se