Direktlänk till inlägg 2 november 2010

Lite deppigt här hemma nu!

Av C´mon and love me - 2 november 2010 17:35

Ja nu kom det över mig igen!!!

Saknaden, tomheten efter en kär vän!!!

Kanske på grund av att min vän nu förlorat sin vän och dessa två var i samma ålder! Hon hade lagt ut denna på sin sida och jag kände att jag vill göra det samma. 


Till min älskade Frippe!

   

På den här sidan finns det en alldeles särskild plats som kallas Regnbågens bro.


När ett djur som varit särskilt betydelsefull för någon här dör, så kommer den till Regnbågens bro.


Där finns ängar och kullar för alla våra små vänner, så att de kan springa och leka tillsammans. Där finns det tillräckligt med mat, vatten och solsken och de har det varmt och skönt.


Alla djur som varit sjuka och gammla blir återställda till hälsa och vigör, de som varit skadade eller lemlästade blir friska och starka igen, precis som vi mins dem i våra drömmar.


Alla djuren är glada och nöjda, utom för en liten sak - de saknar alla någon särskild som de varit tvungna att lämna kvar.


Alla springer och leker tillsammans, men en dag kommer någon av dem att stanna upp och titta i fjärran. Dess klara ögon är intensiva, kroppen börjar att skälva. Han springer plötsligt i från gruppen, flyger över det gröna gräset, benen bär honom fortare  och fortare.


Han har sett dig, du och din älskade vän möts till slut i en lycklig återförening för att aldrig skiljas igen. Du får överlyckliga pussar i hela ditt ansikte, dina händer smeker på nytt det älskade huvudet och du ser ännu en gång in i de tillgivna ögonen på ditt älskade djur som så länge varit frånvarande från ditt liv, men aldrig från ditt hjärta.


Tillsammans vandrar ni sedan över Regnbågens bro...

  för att aldrig mer skiljas åt.....


Jag saknar dig så mycket just nu min lilla goding!!

Du fattas mig så mycket!!


 
ANNONS
 
lotta

lotta

2 november 2010 20:17

å så fint!å så oändligt sorgligt!*GRÅTER*

http://www.juniocola.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Tove

2 november 2010 20:38

Gråter en skvätt och tänker åter igen på Frippe. När jag tittar på bilder av honom så ser jag så otroligt mycket av honom i Tjabo. Och det kommer jag alltid vara oändligt tacksam för!! Hoppas att du har det bra bortom Regnbågsbron!!

 
Cattis

Cattis

2 november 2010 20:49

Så tråkigt när det blir så.. Massa styrke kramar från oss alla..

Kramizar

Cattis, Ina Tyke och Ricki

http://www.cattiz.bloggplatsen.se

 
Anna med flock

Anna med flock

7 november 2010 10:49

Jag har helt missat eran sorg! Åh fy!, det är alltid otroligt hemskt att förlora en kär vän....vet inte vad jag ska säga för ord kan inte mildra det ni går igenom... många kramar från oss!

http://timsevimse.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se