Direktlänk till inlägg 9 november 2010

En liten här hemma nu!!

Av C´mon and love me - 9 november 2010 09:42

Nu har matte sett till att jag fått en liten en! En liten som gillar mig och som jag är så sjuk i.  Jag tror inte att han är rädd för mig heller!! Han kom fram och nosade på en gång på mig! Det är kärlek det mina vänner! Han är en katt och han heter Stig. Nu ska matte och jag gå runt älven med mattes syster och en kompis till dom...... undrar om Anastasia är med idag också???? En jätte snäll och sprallig tant på 9år.  Foton kommer på prommisen till kvällen om matte nu kommer ihåg att ta kameran med sig! Men här är lite foton på mig och Stig!

  

Undrar varför jag inte får sitta på bordet??

Kolla in mina öron!!! Hahahaha

 

Stig!

 

Nyfiken liten en!

  

Vad gör du där?

  Varför sitter du så långt bort?

 

Kom hit ska du få en liten puss!

  

Sådär ja!!!

Kramen på er alla så ses vi ikväll!

 
ANNONS
 
Annica,Älsa o BollnäsTrollet

Annica,Älsa o BollnäsTrollet

9 november 2010 11:56

Meeeen såå urbota söt!!!! Jag har alltid varit extra svag för dessa katter med den här fina färgen=) vad kul för Cash med en liten kompis.
Nej då jag stog allt på benen jag=) om än något sned vriden;)
ha det bra i stormen, kram!

http://leonland.bloggplatsen.se

 
Cilla

Cilla

6 januari 2011 15:14

Det var en söt varelse!

http://www.daimilus.net

C´mon and love me

7 januari 2011 08:17

Ja visst är han det! ;0)) Men han är ju värre än jaa *PIIIIIP* Hahahaha

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se