Direktlänk till inlägg 3 januari 2011

Jag kan ju börja med att önska er alla ett bra år!!

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!

  

Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna jätte bra men jag vet att det finns flera som tycker att det är jobbigt så både jag och matte har ägnat er en tanke.


Jag och katten Stig har haft en toppen jul med massa paket!!

  

Här fick jag mitt första paket!

Stig fick hjälp av Casper att öppna sina!!!

Paket är kul att öppna och matte var så stolt över mig!!! Jag var så duktig och lät bli dom när dom låg under granen och luktade så gott!

  Jag menar det!!! Kolla vad jag fick för massa god saker!!!

         Stig fick en massa leksaker!!!!!

                    Som ni ser så luktade det JÄTTE GOTT!!!!!!    

Katten Ida vill inte vara med oss jag förstår inte varför???? Hon bara morrar och fräser åt oss och sen passar det att mysa med mig rätt som det är!!! Jag fattar inget?????

Sen åkte vi ner till Farmor och Farfar och åt god mat och barnen var med också!!

Här får Casper Alkoholfri glögg!  

Sen var det deras tur att öppna paket!!!

Glada och nöjda!

  

Precis som vi!

Fast dom fick ju något annat än oss!!

Matte och husse gav bort Stig i jul klapp till Farmor och farfar!!

Titta så glada dom vart!!! Hahahahahhahaha!!!!

  

Farfar vart så lycklig!!! 

Ja det var bara symboliskt! ;0))

Stig har fått varit ut lite nu i mellandagarna!

 Han tyckte att det var lite otäckt till en början men jag sa till han att jag var där och vaktade honom så han behövde inte vara så rädd!

Då vågade han att nosa runt lite!!!

Lite trevande först!

Men det släppte mer och mer!!!

Kolla svansen!!! Inte så stöddig!

Men som jag sa så släppte det!

 

Sååå söt han är!

Så lite bilder på mig då!!!!

Här säger dom att jag är lik pappa!!! Så matte ville ha det med!

    

Ja vad säger man!! Det är jag iallafall!!!

  

Full i bus är jag iallafall!!! Det är jag jämt!

Matte undrar fall det är dessa som kallas för

  

"Vinter äpplen" dom vägrar ramla av!!

Hjälp vad bilder det vart igen!!!

Men nu har ni fått en uppdatering av mig och som jag sa i början så hoppas jag att ni får ett bra fortsatt år med många händelse rika dagar!!!!

Just det ja!!!!!! 

Matte och jag bara älskar dessa bilder av Stig!!!!

  

 Kolla in stilen!!!!

  

Med dessa bilder slutar jag nu!!!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Cavvetjejerna

5 januari 2011 23:41

Hej på dig Frippe!
Vi tackar så mycket för hälsningen och önskar dig ett riktigt gott hundår 2011!
Nospussisar!

C´mon and love me

6 januari 2011 10:55

Hejsan! Nu hittade jag på hur man svarar här!!!
Som jag skrev på eran sida så har Frippe fått somna in!! Jag bloggar nu med hans son Cash!
Nospussar på er med!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 9 november 2010 09:42

Nu har matte sett till att jag fått en liten en! En liten som gillar mig och som jag är så sjuk i.  Jag tror inte att han är rädd för mig heller!! Han kom fram och nosade på en gång på mig! Det är kärlek det mina vänner! Han är en katt och han heter ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se