Direktlänk till inlägg 3 januari 2011

Nu ska jag (Veronica)göra ett inlägg!!

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14

Detta är jag!

  

Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!!

Mina systrar säger si!

Min man säger så!

Mina barn ska ha ditt och datt!

Sen så ska jag hinna med och jobba!!!!

Sen så har jag djuren som ska ha sitt och dom förstår ju inte varför man inte har den tiden att ge dom!!!

Dom på jobbet vill ju så klart att jag ska komma ner och vara den där "Glada och Trevliga" Veronica som jag "ALLTID" är?? ELLER?? Hur var det nu då??? 

Ja men nu har jag gjort ett litet personligt inlägg så får se hur det blir då!!

Kramar på er alla!

 
ANNONS
 
Anna med flock

Anna med flock

5 januari 2011 12:04

Usch vad tråkigt att du känner dig sänkt och känner krav från omgivningen, hoppas att du har ork och tid att prioritera dig själv i första hand!

Härliga bilder i inlägget nedan, ni ser ut att ha haft en mysig jul med umgänge med familjen.

http://timsevimse.wordpress.com

C´mon and love me

5 januari 2011 12:46

Ja det hoppas jag med! Men alla har vi våra upp och ner dagar så det går nog över! Ja vi har haft en underbar jul fast det var en massa stress! Nu är det nytt år och nya möjligheter!
Kram på er.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Av C´mon and love me - 9 november 2010 09:42

Nu har matte sett till att jag fått en liten en! En liten som gillar mig och som jag är så sjuk i.  Jag tror inte att han är rädd för mig heller!! Han kom fram och nosade på en gång på mig! Det är kärlek det mina vänner! Han är en katt och han heter ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se