Direktlänk till inlägg 6 januari 2011

Hejsan igen!!!

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!!

Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar har åkt ner i en back!

 Husse har plockat i hop granen så att jag får ha min bia bädd där, sen när gran*pip* har kommit ner i källaren

    

Så matte bestämde att det vart pannkaka i dag! 

  

Smeten som Stig var med och hade koll på!

Pannkaka och köttsoppa! Ja, matte äter inte ärtsoppa!!

GOTT!!!!

Ni som har FB. vet att det inte blir våfflor här hemma på ett tag!!

Fast det tycker jag är mycket bättre!!!

Jag får så mycket mer då än jag fick nu! 

  Men gott var det!

Lite vatten behövs efter det goda! 

Stig var med och hjälpte matte med smeten fast jag hörde att han fick hålla sig lite på avstånd!!!

Sen tror jag att han fick lite mjöl i nosen

  

Som ni ser så vart det lite suddigt mitt i nysningen!

Ha det gott mina vänner!

 
ANNONS
 
Cilla

Cilla

6 januari 2011 14:49

Det var ju jättelänge sedan jag var här och läste... upptäckte att du inte är med på min länklista, måste åtgärdas genast!

http://www.daimilus.net

C´mon and love me

7 januari 2011 08:18

Ja det var ju jätte länge sedan jag var in och blogga med!! Ja angående listan så har jag en del att korrigera själv och då kommer du att hamna på min med! Kramar på er!

 
Cavvetjejerna

Cavvetjejerna

6 januari 2011 23:34

Nä så ledsna vi blev!
Vi har inte riktigt hängt med här så vi visste ingenting om detta. Så sorgligt att Frippe är borta!
Sänder våra varmaste tassar till alla i familjen!

http://www.cavaliersajten.bloggplatsen.se

C´mon and love me

7 januari 2011 08:15

Nää, vi har inte bloggat så mycket på slutet så jag förstår att ni inte hängt med! Ja det har varit en jobbig tid men det går. Tassarna mottages med värme! Kramar till er och en massa nospussar!

 
Kennel Dark Eye's

Kennel Dark Eye's

9 januari 2011 20:21

Hej!
Kul med lite nytt här. *LER*
//kram Martina

www.martinaarnler.blogg.se

http://www.kenneldarkeyes.webs.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Av C´mon and love me - 9 november 2010 09:42

Nu har matte sett till att jag fått en liten en! En liten som gillar mig och som jag är så sjuk i.  Jag tror inte att han är rädd för mig heller!! Han kom fram och nosade på en gång på mig! Det är kärlek det mina vänner! Han är en katt och han heter ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se