Direktlänk till inlägg 13 januari 2011

Savel med matte!

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er!

Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!!

Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte!

Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!  

  

Loy gillar snön!!!

  Träffade denna tjej där med! Ofelia heter hon! Ni har sett henne förut tror jag!

Måste ju kolla in henne noggrant ju!!   

  Helt "OK" sa Loy!

  En massa intressanta dofter är det här uppe!

  Loy!

"Mattes Älskling"   Det är jag det!

   Lite små spattig bara!

 

Full fart eller ingen fart.....

Alls! 

Ska man bara få stå och vänta på er??? 

  

Vi kan väll busa lite???

Du då matte?? Lite bus??? Kanske???

 

Som vanligt med Cash!!! 

 

Loy lufsen!!

Ha det gott och hoppas att ni varit ute i det underbara vädret med! 

 
ANNONS
 
Kennel Dark Eye's

Kennel Dark Eye's

13 januari 2011 12:59

Hej Hopp1 hoppas vi kan träffas snart!!!!!!

http://www.kenneldarkeyes.webs.com

 
Cilla

Cilla

13 januari 2011 16:17

Ser kallt ut... härliga bilder, ni verkar haft skoj :)

http://www.daimilus.net

 
Lena

Lena

13 januari 2011 16:37

Vilken lycka för vovvarna!!!♥ & fina bilder! :)
Kram! /Lena med flock

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Giah med flock

Giah med flock

30 mars 2011 15:00

Hej! Var längesen vi var in här, tiden vid datorn har inte räckt till :( Blev ledsen när jag såg att din pappa gått över regnbågsbron :( Många fina bilder på dig och dina vänner och familj... Vilken söt misse du fått, vi gillar oxå vår katt ;) Ha det så skönt nu i vår!!! Den (våren) har startat hos oss... I kväll ska matte ta med min dotter till hundklubben för första gången, jag fick börja där som pytteliten men Alyza är redan 1,5 år??? Tur hon äntligen oxå får gå på träning med flera hundar som hon inte känner ska bli skoj att höra vad som händer där i kväll ;)
Puss på nosen från oss :)
/Giah

http://www.belgarhuset.com

 
writing service

writing service

12 december 2011 16:00

Almost each dog likes when it's snowing as I can see!

http://custom-essay-writing-service.org/custom-wri

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering. Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har h...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Av C´mon and love me - 9 november 2010 09:42

Nu har matte sett till att jag fått en liten en! En liten som gillar mig och som jag är så sjuk i.  Jag tror inte att han är rädd för mig heller!! Han kom fram och nosade på en gång på mig! Det är kärlek det mina vänner! Han är en katt och han heter ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se