Direktlänk till inlägg 6 september 2011

Jaha ja!!! Vart ska vi börja???

Av C´mon and love me - 6 september 2011 13:53

Kan ju börja med att säga  "HEJ PÅ ER ALLA TROGNA" som varit in och kikat fast det var ett tag sedan det vart en uppdatering.

Denna sommar har det hänt en hel del! Jag har varit på 2 utställningar och jag har varit på GD och Fralla träff, jag har haft besök av Berta och vi har varit till Stockholm och hämtat hem Berta efter parning..... Ja det har hänt en hel del.

Kan ju börja med besöket av Berta.

     

Hennes matte skulle bort en helg och då fick hon sova hos mig.

 Hon viskade kärleks fulla ord i mitt öra och

 allt gick i 120 med henne!!!

 Katten Stig brydde sig inte ett dugg i henne fast hon gärna skulle kunna ta ett smak prov på honom. Ser ni han har lärt sig att sova som en GD?????

 

Sen bar det i väg till Klackis på utställning en hel helg. Där har vi mattes vän Stig-Ove som ni kommer att se mer av i detta inlägg. Han var där och hjälpte till med en massa saker. Men han hjälpte matte jätte mycket. Hon har tydligen hand om "Vandrings priser" nu.

Det var en massa hundar som ser ut som mig fast i olika färger.

Matte bara älskar den utställningen och får träffa en massa

underbara människor. Här har vi två av dom Catti "Kicki" & Eva som håller på med nummerlapparna.

 

Sen har vi "Sverres Fanclub" Cattis hund.

 

Catti hade fixat sina naglar helgen till ära! (Så fina "Kickiiiii")

   Sen hade jag och matte lite tränig i ringen med några fler hundar och deras ägare!

 

Vissa njöt i kvälls solen! Maria (Faster Jazzas ägare) & hennes vän.

Till kvällen vart det eldshow och vi hundar fick vara på rummet.

              Jag hade fönster plats så jag satt på rummet och såg allt!

Matte vart inponerad av föreställningen.

Dommarna vart inte så inponerad av mig men det visste matte och såg hela helgen som en trevlig tillställning och träning. Jag ska bli tjock säger hon!!!!!! 

 

Nu i helgen som varit har vi vart tilll Stig-Ove och Kristina på GD & Fralla träff.

   Barbro och Izzy.

Så trevligt och så mycket trevliga vänner man har. Här på bilden har ni Barbro den gula och den ni ser bakdelen på är Izzy, mamman till Barbro.

               

Vi hade tur med vädret och alla var så glada att det äntligen vart en träff. Det var ett tag sedan det var en sådan nu.

Såg ett par konstiga hundar efter vägen som gick i en stor hundgård???

"Lite otäcka är dom ju"!!!!

     

Promenaden fortsatte.

Som oturligt nog slutade här för Stig-Oves lilla fralla Barbro.

Dom var väldigt effektiva inne där och hjälpte henne snabbt och hon vart fort bättre.

Barbro är hemma nu och dom trodde på ett orm bett.

Nu ska matte köra igång med maten så jag hoppas att hon kan kika in här lite oftare.

Kram och nosgos på er alla och hoppas vi ses snart igen!!!

 
ANNONS
 
Lena

Lena

9 oktober 2011 11:53

Ja de må jag kalla lång vila från bloggen! ha ha.. ;) jo jag är in hit & kollar av ibland om det hänt nått! å så kommer allt på en gång! *skratt*
Kram & fin söndag i kylan!♥ /Lena

http://frallorna.bloggplatsen.se

 
Annica

Annica

25 november 2011 11:03

Men vilka härliga bilder på Cash och Berta...där kan man verkligen säga stor o liten=)
Hoppas eksemet blivit bättre på Cash
Ha en skön helg...kram=)

http://leonland.bloggplatsen.se

 
buy term paper

buy term paper

12 december 2011 15:57

In my opinion mopses are quite nice dogs!

http://custom-paper-writing.com/buy-term-paper

 
Ingen bild

Annica,Älsa o Ästher

31 december 2011 15:17

Gott Nytt ÅR!

 
Fia och Saga

Fia och Saga

22 januari 2012 10:31

Guuud villka underbara bilder! =)

http://stripperjack.blogg.se/sagaromance

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av C´mon and love me - 13 januari 2011 12:16

Hejsan på er! Nu har jag och matte varit på Savel med Pappas kompis Loy som även jag blivit jätte god vän med!!! Så underbart väder i dag tyckte både jag och matte! Kolla vad underbart att bara lufsa omkring!      Loy gillar snön!!!  ...

Av C´mon and love me - 6 januari 2011 14:21

Nu får vi rita ett stort X i taket!!! Fått matte att blogga åt mig så snabbt igen!! Nu är det så att hon har tröttnat på denna F******ande Julen och så en massa andra fula ord som inte är passande här, har hon haft ur sig medans tomtar och kransar ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 13:14


Detta är jag!    Ja vi får se vad detta blir!!! Just nu känns det som det kommer att bli en "Klagomur" Men det är nog för att jag inte mår så bra med alla krav och måsten som kommer från alla håll!!! Mina systrar säger si! Min man säger så! ...

Av C´mon and love me - 3 januari 2011 11:18

Hejsan på er mina goda vänner!!    Nu har jag tvingat ner matte vid datorn för att få lite hjälp med bloggandet igen! Jag hoppas att ni alla har haft en bra jul med massa paket och att ny år inte var för jobbigt för er!! Jag klarar av smällarna ...

Av C´mon and love me - 9 november 2010 09:42

Nu har matte sett till att jag fått en liten en! En liten som gillar mig och som jag är så sjuk i.  Jag tror inte att han är rädd för mig heller!! Han kom fram och nosade på en gång på mig! Det är kärlek det mina vänner! Han är en katt och han heter ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se