Presentation

URL:    http://frippe.bloggagratis.se
Registrerad:    2008-09-19 10:55
Senast inloggad:    2011-09-06 14:43
Bloggtitel:    Cash
Förnamn:    C´mon and love me
Efternamn:   
Län:    Dalarnas län
Kommun:    Borlänge
Ort:    Borlänge
Intressen:    Jag är hund!! Vad gillar hundar?

 Haloj!


Hej alla kära vänner som har varit med oss under alla dom år jag bloggat och Frippe varit med! Jag skriver nu här med att Frippe (Grandisons Fräcke Fredrik)finns inte längre med på denna blogg men jag låter informationen om honom stå kvar. Det var ju han som fick mig att börja blogga och jag har hans son som jag kommer att fortsätta att blogga om!

Jag hoppas att det inte blir allt för förvirrande för er!! 


Frippe!


(Mitt kennel namn är Grandisons Fräcke Fredrik

mitt tilltals namn är Frippe, jag är nu 5år nu. Vi blev en kull på 10 syskon, 4 hannar, 6 tikar, 5 av oss blev svarta och 5 av oss blev blåa.

Jag är svart,90 cm. till manken och väger ca.76 kg.


Jag är en sådan där 08 som matte säger, för att jag är född i Stockholm och hon tycker att jag är lite små korkad (jag lurar henne). Jag är en snäll kille som gillar min familj och mina vänner. Men jag väljer mina vänner nogrant och blir inte vän med vem som helst.


Jag blev pappa 14/12 2008.


Jag och min matte åker på mycket utställningar i Svergie,Norge och Finland.


Jag bor ni i staden Borlänge med min familj på

4st mäniskor och en katt. I ett hus i  Domnarvet, vi har Älvpromenaden aldeles vid hus kanten.


Nu har även min son kommit med på denna blogg, Han heter Cash och kommer att vara med mycket, han bor med oss för matte tyckte att det var passande att ta en valp efter mig. För det vet ju ni som varit in till mig, att jag är ju en under bar kille om matte bara ville ha kvar, sen har ju matte kärat ner sig i Vilda som är Cash mamma, hon är en helt underbar tik.


Cash är en underbar "liten" kille. Jag har en son med mycket humor säger matte. Han spelar nog dummare än vad han är. Han sätter sig upp mot matte och husse på ett humoristiskt vis. Han kan sätta sig i soffan fast han vet att han inte får och han lägger sig i sängen fast matte och husse tittar på honom. (Skulle jag inte våga) Han tittar på dom när dom säger till honom som om att det är inte honom dom pratar med!! Cash har vuxit förbi mig på höjden och han ligger nog på ca:95cm i manken vikten ligger han nog bara på 65kg. men han ska äta upp sig säger matte.)


Cash!


Ja nu kommer jag in och ska försöka med detta får se hur ni tycker att det är då? Pappa är saknad av både mig och matte men vi ska nog klara det ihop hon och jag.

Jag hoppas att ni följer mig lika som ni följt pappa här på bloggen och jag och matte ska göra vårat bästa för att ni ska trivas hos oss!

 

Uppdaterat den: 1/9-10

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Cash med Blogkeen
Följ Cash med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se